VAN IDEE TOT RESULTAAT.

Het doel bij Limpers Design is om voor de klant een mooi, persoonlijk sieraad te vervaardigen waar ze een goed gevoel bij hebben. Wij luisteren naar de wensen en vanuit dat oogpunt maken wij een ontwerp op papier.

ATELIER

Limpers Design is in 1997 opgezet door meestergoudsmid Vincent Limpers in Wieringerwaard. Hier heeft hij een aantal jaar vanuit huis gewerkt tot hij in 2001 verhuisde naar Anna paulowna daar is Vincent tot maart 2019 actief geweest maar door de drukte die bij de winkel hoorde kwam hij niet meer aan ontwerpen toe en heeft hij besloten om Anna Paulowna achter zich te laten en om op Westerland een nieuw atelier te laten bouwen waar hij zich weer volledig kan richten op het ontwerpen van sieraden. Vincent is in 1996 afgestudeerd aan de vakschool voor goudsmeden in Amsterdam. Hierna heeft hij bij verschillende gerenomeerde goudsmeden stage gelopen, waaronder Jos Peperkamp.

Limpers Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke sieraden van goud, witgoud, zilver, titanium, zirconium, niobium, aluminium, hout, kunststof, en alle beschikbare exotische materialen. Een groot deel van de sieraden wordt verrijkt met diamant, saffier, robijn, barnsteen en andere natuurlijke sierstenen. Onze werkplaats bevindt zich midden in de winkel, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen, dus geen geheim van de smid!

In overleg met de klant kunnen wij (bijna) alles realiseren:

Het nieuwe pand.

Een kijkje naar binnen.

De werkplaats.

SOCIAL MEDIA

volg ons op social media.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag 09:30 tot 13:00 uur.
In de middag op afspraak.

CONTACT

Hollebalgweg1
1778 JK Westerland
Tel: 06 51252609
E: info@limpersdesign.nl